Om Lilleverset

Vi er et ægtepar, som er passioneret for iværksætteri. Vi har haft en stor drøm længe, om at åbne noget sammen. Vi har hver for sig, igennem længere tid haft vores små hobbyer såsom tegning og hækling – og dette ønsker vi at slå sammen. Ofte har det ikke været let og mange gange opgivende men med hjælp af utallige besøg på forskellige designmarkeder og efter at have set programmet Løvens Hule – er idéen nu kommet frem: Et børneunivers

Og hvorfor så det?

Det at blive forældre er en kapitel for sig selv og noget meget særligt, og det er til dels grunden til vores fælles idé. Man bliver, som forældre, forvirret over hvad det er man skal købe til ens guldklump. Specielt, når den lille er blevet 1,2 eller 3 år, erfarer man som forældre at de fleste har det samme og ofte er det købt de samme steder.

Det er virkelig ærgeligt da et “børneunivers” er større end det, men de store producenter overskygger de små iværksætter, samt så er det ikke unikt på samme måde. Derfor har vi skabt et koncept, hvor vi ønsker at dele vores idéer og håndlavede produkter til jeres eget børneunivers – hvilket kan give en særlig følelse.

Dette vil være et sted hvor du kan købe noget smuk, dejligt og unikt til din guldklump.

Navnet “lilleverset” i vores øjne er unikt i form af at ordet “lille” henviser til de helt små og “verset” kommer fra ordet universet. Inspiration til vores logo kommer fra vores søn i form af hans første sutteklud kanin.

Vores løfte til jer

Hos Lilleverset garanterer vi altid produkter og kundeservice af høj kvalitet, hvorfor du trygt kan handle hos os!